Om oss

pic01

Åkrestrømmen er et tettsted sted i Rendalen kommune i Hedmark. Det ligger i nordenden av Storsjøen der elvene Mistra og Rena møtes. Det er mange måter å kontakte oss på. Det vil være lurt å følge oss på Facebook da oppdateringer kommer fortløpende på sosiale medier.

Fiskefesten – Org nr: 912 097 668 Åkrestrømmen, 2485 Rendalen Telefon: +47 9007 4415, E-post: post@fiskefesten.no

Om oss

Fiskefesten skal være et besøksfremmende og familievennlig arrangement. Det er fastslått at foreningen i tillegg til å arrangere en fiskekonkurranse skal bidra til å fremme hele Rendalen som «landets fremste fiske-eldorado»

Storsjøen fiskeforening og Mistra Elvelag vil inngå som premissgivende medlemmer, og at andre foreninger og foretak med direkte eller indirekte tilknytning til fiske i Rendalen kan av styret inviteres med som medlemmer. Ingen privatpersoner eller kommersielle foretak skal være medlemmer.

John Fiskvik – styreleder

Rolf Brennodden – nestleder

Bjørn Nytrøen- Rygh – styremedlem

Inge Rønning – styremedlem

Bjørnar Strømsmoen – styremedlem

Hvordan finner du frem?

Veibeskrivelse fra Oslo..

Kjør ut på E6 nordover mot Trondheim ca 110 km. Ta avkjøring 65-Kolomoen vegkryss for å fortsette ut på Rv3 mot Tynset/Elverum/Trysil og følg denne veien ca 19 km. Sving så til høyre og inn på Rv25/Rv3. Følg denne 19 km til rundkjøring og skilting mot RV3. Følg Rv3 ca 90 km og ta til høyre inn på Rv30 mot Rendalen. Følg skilting mot Rendalen ca 25 km.

Veibeskrivelse fra Trondheim..

Kjør ut på E6 sørover mot Oslo ca 90 km. Sving inn til venstre og skilting mot Rv3. Følg denne veien ca 73 km og ta av til venstre mot Rv30. Følg skilting Rv217 ca 1 km.

Veibeskrivelse fra Trysil..

Kjør mot nordvest mot Rv26 og følg veien ca 140 km. Sving til venstre og inn på Fv581, kjør ca 40 km. Sving til venstre og følg Rv217 ca 28 km.

Praktisk Informasjon

Rendalen og spesielt Åkrestrømmen byr på de fasiliteter som er nødvendig. Alle har ulike ønsker, noen reiser alene, kanskje to, eller med store familier. Først og fremst, det er svært ønskelig at dere forhåndsregistrerer dere. Når du/dere ankommer Åkrestrømmen, må du/dere hente fiskepasset. Dersom du har meldt deg på på forhånd kan du hente fiskepasset ditt hos Rendalen Sport. Vi kan også ordne henting av forhåndsmeldte fiskepass hos Storsjøen Fiskecamp og i Burua. Fiskefesten avholdes 15.- 17. juni 2018, Åkrestrømmen, Rendalen i Hedmark fylke.

Trykk HER for å kjøpe fiskepass

Aktiviteter & Underholdning

Vi ønsker at dette arrangementet skal være for hele familien. Det er to klasser for de under 17 år. Vi har også egen fiskeskole fra barna i samarbeid med Ytre Rendalen jakt og fiskeforening. Ytre Rendal Jakt og Fiskeforening arrangerer Barnas Fiskeskole under Fiskefesten Lørdag 16.06.2018 Vi ber foresatte blir med på Fiskeskolen. Det kjøres i flokk å følge opp til krysset inntil Renåtangen/Osdalen. Fisket vill foregå i Renåa ved Renådalssætra. Det vil bli utdelt markstenger til alle deltagere. Ytre Rendal JFF serverer kaffe, pølser og saft. Oppmøte:
-BARN OG UNGE
Lørdag kveld vil det være et todelt arrangement hvor første del er rettet mot barn og deretter aktiviteter rettet mot det mer voksne publikum. Vi kommer tilbake med mer
-UNDERHOLDNING
-STORSJØDREGGEN ER 25 ÅR, DETTE VIL MARKERES